Een aantal redenen waarom u moet starten bij Beyuna!

Iedereen gelijke kansen
Eigen inkomen bepalen
Internationaal ondernemen
Beheersbare kosten
Wellness industrie
Ondersteuning en training
U kiest met wie u werkt
Kwalitatief hoogwaardig producten
Haalbaar betaalplan
Residuele inkomsten
Overerfbaar inkomen
Zelf in de hand
Fair Play
Professionele Cloud Office (virtueel kantoor)
State-of-the-art tools
Waardering
Forecast Module

Iedereen gelijke kansen

Bij Beyuna maakt uw leeftijd of afkomst niet uit. Iedereen heeft gelijke kansen. Bij Beyuna is uw start niet afhankelijk van de inhoud van uw portemonnee en of u wel/geen ervaring als ondernemer heeft. Uw passie, inzet en drive is bepalend om uw business succesvol op te bouwen. U heeft ter ondersteuning een team van succesvolle collega ondernemers om u heen, die u, met meer dan 20 jaar ervaring, professionele training en support geven vanuit trainingscentra en kantoren.

Eigen inkomen bepalen

U bent eigen baas en bepaalt aan de hand van uw acties uw inkomen. Uw inkomen is niet afhankelijk van functie, leeftijd, sekse, etc. maar dit ligt volledig in eigen hand. Hoe meer actie, hoe meer inkomen. U kunt uzelf persoonlijk ontwikkelen en u kunt een inkomen binnen een zeer lucratief en transparant betaalplan realiseren.

Internationaal ondernemen

Met Beyuna bouwt u een locatie onafhankelijke business met een wereldwijd bereik via dropshipping. Beyuna is in Nederland opgericht en biedt u de mogelijkheid om een internationaal inkomen zonder beperkingen op te bouwen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een winkel die een beperkt verzorgingsgebied heeft. Beyuna levert de producten direct bij uw klanten zodat u geen eigen voorraad hoeft te hebben. Dit geld uiteraard ook voor de orders vanuit het buitenland. Beyuna zorgt er bovendien voor dat alle producten en etiketten voldoen aan de regelgeving van de landen waar de producten zijn toegelaten.

Beheersbare kosten

Als u als ondernemer begint, zijn hier vaak hoge kosten aan verbonden. Samenwerken met Beyuna is anders dan traditioneel ondernemen. Uw kosten stijgen niet als uw omzet stijgt. Bij Beyuna bepaalt u zelf de kosten en heeft u geen last van hoge kosten voor bijvoorbeeld locaties, voorraden, personeel of dubieuze debiteuren.

Wellness industrie

U vindt een gezonde levensstijl belangrijk en wilt dit graag delen met anderen. Beyuna richt zich op de wellness industrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Gezondheid en voeding worden steeds belangrijker voor consumenten en u kunt hierop mee liften.

Ondersteuning en training

Eén van de pijlers van Beyuna is ondersteuning. Met hulp van ervaren en praktijkgerichte professionals leert u zich te ontwikkelen op het gebied van netwerkmarketing, social media en communicatieve vaardigheden. Bij Beyuna heeft u beschikking tot een standaard businessplan, een uitgebreide e-learning om een startende distributeur wegwijs te maken in de Beyuna omgeving en te begeleiden in het opstarten van een eigen bedrijf, trainingen en tools, kortom alles wat nodig is om succesvol te worden met het Beyuna concept. Beyuna biedt een support bonus aan, u verdient meer als de organisaties van businesspartners groeien.

U kiest met wie u werkt

U bouwt gestructureerd en doelgericht aan uw toekomst. U werkt met gelijkgestemden en kiest zelf een team van mensen waarmee u de komende jaren wilt bouwen.

Kwalitatief hoogwaardig producten

De Beyuna producten zijn uniek en veilig, voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn onderworpen aan alle denkbare keuringen om zo wereldwijd zaken te kunnen doen. De producten zijn marktconform geprijsd en staan geregistreerd op diverse externe platforms. De productontwikkelaars spelen continue in op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Innovaties kunnen snel worden doorgevoerd.

Haalbaar betaalplan

Het transparante betaalplan van Beyuna stimuleert het helpen van anderen om ook succesvol te worden. Het is ontwikkeld op basis van 20 jaar ervaring in de netwerkmarketingindustrie en uniek vanwege het hoge inkomens-potentieel met uitbetaling in 6 gekwalificeerde levels (tiers) en realistische kwalificaties. Beyuna biedt u bonussen, indien uw support leidt tot resultaten bij uw businesspartners. U bouwt uw business samen op.

Residuele inkomsten

Uw inkomsten zijn niet alleen afhankelijk van uw twee handen of van uw tijd. Een doorlopend passief inkomen dus. Het is de perfecte oplossing voor het pensioenprobleem en het is bovendien overdraagbaar aan uw erfgenamen. De door u opgebouwde business garandeert een stabiele financiële toekomst.

Overerfbaar inkomen

U bouwt iets op wat bij ziekte een doorlopend inkomen biedt en bij overlijden kan worden overgedragen aan uw erfgenamen.

Zelf in de hand

Beyuna biedt u autonomie. Alleen u en de factor tijd bepalen uw succes. Niet externe factoren zoals personeel, debiteuren en hoge overheadkosten, zoals die meestal bepalend zijn bij een traditioneel bedrijf. U stelt uw eigen doelen en bepaalt uw eigen route en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Het staat u vrij om gebruik te maken van de beschikbare support en samenwerking.

Fair Play

In het Beyuna business concept wordt degene die de actie doet en omzet genereert het eerst betaald. Wat overblijft, het residu, wordt uitbetaald aan actieve business partners die u support geven. U bepaalt zelf hoeveel residuele inkomsten u aan hen overlaat.

Professionele Cloud Office (virtueel kantoor)

Uw Beyuna business is 24/7 bereikbaar middels een zeer professioneel Cloud Office. Het geeft u wereldwijd en dus locatie onafhankelijk, real time inzicht in omzet en groei versus door uzelf vastgestelde doelen. U kunt gebruik maken van unieke simulatie en forecast tools en wordt direct op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen.

State-of-the-art tools

U beschikt over diverse state-of-the-art tools om uw business tot een succes te maken. Zo gebruikt u een tailor made meertalige consumenten website met shop, een business site, een business app, e-learning en marketingtools. Dit maakt uw Beyuna bedrijf eenvoudig en altijd tot uw beschikking, ongeacht waar u bent.

Waardering

Naast de financiële structuur ontvangt u waardering voor behaalde resultaten middels Beyuna incentives. Samen plezier maken, een feestje vieren maakt deel uit van onze lifestyle.

Forecast module

De Cloud Office en de business site bevatten een geavanceerde forecast module. Dit is een 100% replica van het operationele Beyuna Compensatieplan waarmee u kunt doorrekenen wat uw acties en die van uw businesspartners u financieel kunnen opleveren.