FitStar Yoga

Momenteel richten veel applicatie bouwers zich op de fitness en gezondheid industrie. Sommigen proberen zelfs om hun app de plaats van een personal trainer of sportschool in te laten nemen.

FitStar Yoga wil jou yoga laten beoefenen op plekken en tijden die jou het beste uitkomt. De oefeningen zijn in de basis geschikt voor ieder level, van beginner tot expert en richten zich veelal op gewichtsverlies, stressvermindering, lenigheid en het opbouwen van kracht.

Met de app kun je kiezen uit twee opties, namelijk 'Personalised' en 'Freestyle'.

Kies je voor Personalised dan houdt de app rekening met jouw level, gebaseerd op jouw eigen waardering van voorgaande sessies. Personalised geeft je ook de mogelijkheid om je eigen workout samen te stellen uit ruim 300 poses of laat je een keuze maken uit 8 kant-en-klare flows (inclusief een 20 minuten durende relaxation). De optie Freestyle richt zich meer op populaire thema's als core, billen, balance en before bed.

Fitstar Yoga is vooralsnog alleen beschikbaar voor iOS. Met de gratis basis versie krijg je wekelijks één 20 minuten durende personalised workout plus één freestyle workout naar keuze.

Je kunt ook kiezen voor een betaald abonnement van $7,99 per maand of $39,99 per jaar. Je krijgt dan ongelimiteerd toegang tot alles plus de mogelijkheid om je personalised workouts qua tijd en intensiteit aan te passen aan jouw behoeften.

Tot slot kun je je yoga activiteiten weer delen met vrienden via Facebook of Twitter.