Geloof in hoogwaardige producontwikkeling

Beyuna is ervan overtuigd dat de consument klaar is om meer eigen verantwoording te gaan nemen voor de eigen gezondheid. De gemiddelde burger beweegt al meer en zij heeft meer en meer aandacht voor ecologische voedingsproducten. Toch zal er nog meer aandacht dienen te komen voor de aanvulling van lichaamseigen voedingstoffen naast de dagelijkse voeding. Om hiermee mensen gezonder te laten worden.

Producten vanuit optimale waardes en opnamevermogen

Met een duidelijke visie over de rol die wij willen spelen bij het welzijn van ons allemaal zijn wij gestart. In onze productontwikkeling en de samenwerking met voedingsinstituten zijn er heldere principes. Beyuna kiest voor producten met alleen stoffen die door het lichaam herkend worden. Door in alle categorieën de beste producten te ontwikkelen vanuit optimale waardes en opnamevermogen.

Intensieve onderzoeken voor de juiste ingrediënten

Bij de samenstelling van de juiste ingrediënten van onze producten maken wij gebruik van wetenschappelijk onderzoek. Al onze producten zijn ontwikkeld vanuit intensief wetenschappelijk onderzoek naar de juiste ingrediënten. Soms zijn er wel 600 tot 700 internationale onderzoeken aan vooraf gegaan.

Deze intensieve onderzoeken wordt gedragen door ons principe dat wij alleen kiezen voor het beste product in haar range. Niet voor niets. Veel fabrikanten bieden veel verschillende varianten per vitamines bijvoorbeeld Vitamine C.

In tegenstelling tot de bestaande industrie die vaak kiezen voor een grote range aan producten met diverse sub producten hanteren wij per range juist maar maar 1 product maar dan wel het product dat naar ons inzien toonaangevend is in de wereld. Vanuit de beste ingrediënten, optimale voedingswaarde en maximaal opnamevermogen. Waarmee het resultaat ook daadwerkelijk leidt tot een beter en gezonder leven voor ieder mens.

Paul Gebbink, CEO Beyuna