Havermout wraps met zalm

Ingrediënten:

Voor 2 wraps:

o 50 gr havermoutmeel

o 1 ei

o 100 ml amandelmelk

o snuf zout

o kokosolie om in te bakken

Voor de vulling:

o 2 handjes veldsla

o 100 gr gerookte zalm

o 4 el Griekse yoghurt / hüttenkäse

o peper

Bereiden:

Doe het meel in de beslagkom en doe hier de eieren en de amandelmelk bij. Kluts tot een glad beslag.

Zet de pan op het vuur en laat deze warm worden. Doe wat olie in de pan en schenk een beetje van het beslag in de pan. Laat het beslag goed over de pan uitlopen, zo krijg je een fijne dunne wrap. Laat zachtjes garen en draai de havermout wrap om als de onderkant mooi bruin is. Laat de andere kant ook even bruin worden en haal de wrap dan uit de pan. Bak zo ook de andere wrap.

Leg eerst de plakjes zalm op de wrap, daarna wat veldsla en daarna een beetje hüttenkäse. Daarna nog een klein beetje peper er overheen en oprollen.

Genieten!