Jefit

Ben je serieus bezig met het shapen van je lichaam? Train je vaak en let je op je voeding? Dan helpt de Jefit app je om gemotiveerd te blijven en geeft je tips bij je workouts.

De app heeft een enorme database met ruim 1300 verschillende oefeningen, geschikt voor de gemiddelde sportschool bezoeker maar ook voor bodybuilders.

De oefeningen zijn gesorteerd op spiergroep, zodat je eenvoudig een keuze kunt maken om oefeningen te vinden voor het trainen van specifieke delen van je lichaam.

De app analyseert je workout en slaat deze op, zodat je later terug kunt vinden welke oefeningen je in het verleden hebt gedaan en wat daarbij je prestatie was.

De app motiveert en inspireert je via de actieve Jefit community. Bovendien kun je zelf je trainingsresultaten delen met vrienden of andere Jefit gebruikers.

De Jefit app is gratis beschikbaar voor Android en iOS gebruikers. Wil je meer mogelijkheden en geen reclame onderbrekingen dan kun je upgraden naar Pro (kosten éénmalig $4,99) of Elite (kosten $39,99 per jaar)