Nieuwsbrief juli

Beste distributeur,

De incentive periode was afgesloten en de winnaars gingen mee met de RIB-experience op een powerboat, met 80 km/uur over het water in Rotterdam! De dag werd afgesloten met een heerlijk diner bij hotel New York. In deze nieuwsbrief een aantal foto's van deze dag.

Verder in deze nieuwsbrief veel nieuwtjes vanuit het hoofdkantoor, dus lees hem goed door!

Hoofdkantoor nieuwtjes

  • Aangezien we diverse vernieuwde producten hebben, is er een nieuwe productfolder gemaakt en gedrukt. De Nederlandse productfolder kan je aanschaffen via de shop. De Engelse, Duitse & Amerikaanse folders zijn te vinden in Cloud Office onder het kopje Marketing Content, zodat je ze zelf kan laten drukken.

  • Presentaties zoals opportunity meetings of productmeetings worden constant geüpdate met nieuwe slides, zorg er dus voor dat je altijd de presentatie opnieuw download uit de Cloud Office voordat je een training geeft.

  • Je mag als distributeur je producten niet aanbieden op websites zoals Amazon, Bol.com, Marktplaats, Alibaba of andere webwinkels.

Testimonial: Selina Nouwt

Met mijn achtergrond als fysiotherapeut, ben ik gewend om één op één te praten met de mensen over zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Twee jaar geleden was ik op zoek naar meer. Meer dan alleen symptoombestrijding en meer kunnen betekenen voor de mensen. Zoekend naar het complete gezondheidsplaatje kwam Beyuna op mijn pad.

Als fysiotherapeut ben ik continue bezig met herstel en kwam ik er achter dat aanvulling door middel van natuurlijke suppletie, essentieel is in zowel herstel als preventie. Ik merk al een tijdje dat er weerstand zit op het onderwerp “natuurlijke suppletie”. Is het de onwetendheid, het geloof dat alles nog zo is als vroeger of spelen andere factoren een rol zoals de invloeden van hogerop? Hoe dan ook merkte ik dat ik het moeilijk vond om mensen random aan te spreken over dit onderwerp, maar daar kwam verandering in.

Dit jaar stonden we met ons team op het HealthyFest. Verschillende mensen met verschillende karaktereigenschappen/kwaliteiten en beroepen. Samenwerkend om onze gezamenlijke visie te delen met de rest van de mensen.

Ik werd gecoached en begeleid om uit mijn comfortzone te stappen. "Hoeveel mensen ga je aanspreken?" werd er gevraagd waarop ik antwoordde "Niemand, ik kijk nog even". Vervolgens creëerde we een tijd en een doel om het veld op te gaan. En dit deed ik. Achteraf gezien was het helemaal niet zo moeilijk en creëerde ik mijn eigen drempels. Een leer voor de volgende keer.

Het HealthyFest staat voor mij voor teambuilding, ontwikkeling, leren van elkaar en plezier.

Bedankt & tot volgend jaar.

Korting op Beyuna accessoires

Heb je gezien dat alle Beyuna accessoires in de aanbieding zijn? Producten zoals de Beyuna bidon, Beyuna strandhandoek, Beyuna sporttas of Beyuna koeltas zijn nu te krijgen met 50% korting!

De Beyuna koeltas is in het bijzonder handig om bij hoge temperaturen je supplementen goed te houden als je ze meeneemt onderweg!

Even voorstellen: Bas Gebbink

Hoi! ik ben Bas Gebbink, ik ben 16 jaar en woon in Zwaanshoek, ik heb een zus Senna van 20 en een broer Rick van 27 jaar. Mijn eindexamen heb ik succesvol afgerond en ik ga volgend schooljaar starten met de opleiding audiovisueel bij Mediacollege Amsterdam. Sinds kort ben ik op de zaterdag werkzaam bij de Beyuna Academy en ik ben dan verantwoordelijk voor het geluid en het maken van de Energy. Ook zal ik Winfried gaan assisteren bij het maken van video's voor Beyuna.