Newsletter Maart

Beste distributeur,

Bijna 3 weken geleden hebben wij vanuit het hoofdkantoor de enquête verstuurd en we hebben heel veel positieve feedback ontvangen. Wij willen graag iedereen bedanken voor het invullen en uiteraard gaan we er mee aan de slag.

Een aantal punten hebben we intussen aangepast, maar het blijkt ook dat men soms moeite heeft met een aantal zaken die uitgebreid vertelt worden op de startersmeeting. Om meer overzicht te krijgen van alle nieuwe ontwikkelingen en uitleg van alle tools, nodigen wij iedereen uit voor de startersmeeting op 12 maart. Dan kun je alle vragen stellen met betrekking tot het systeem en tools.

Mocht je nou al langer distributeur zijn en al een tijd niet heel actief of het gewoon lastig vinden om alles terug te vinden in het systeem, aarzel dan niet en kom gewoon. Wel handig om je van te voren even aan te melden bij lisa@beyuna.com.

Mededelingen van het hoofdkantoor

Renewal procedure: Nader jij je renewal datum en zou je hem graag willen betalen? Als het tijd is om je renewal te betalen log je in op je website. Vervolgens ga je naar de homepage van Beyuna. Hier staat onder de header een zin over het verlengen van je renewal.

Als je klikt op 'Verleng nu', wordt het renewal product automatisch in je winkelmandje geplaatst. Hier kan je dan afrekenen.

Wij hebben vernomen dat sommige Beyuna mails in de spambox terecht komen, wij gaan dit proberen op te lossen, maar controleer even jullie spambox of er geen renewal mail of andere mails in terecht zijn gekomen. Je kan ons dan in je email als 'veilig' markeren, dan krijg je ze in het vervolg altijd weer in je Postvak IN.

Op het hoofdkantoor zien wij niet alle evenementen die distributeurs organiseren, langskomen. Mocht je graag wat extra aandacht aan jouw evenement willen geven en wil je dat het evenement ook op de Beyuna Business site en Beyuna Facebook pagina komt? Stuur dan een mail met informatie over het evenement en een link naar het Facebook event naar lisa@beyuna.com zodat wij het kunnen delen.

Jeffrey Smith

(https://youtu.be/h86vqA82UyA)

Beyuna doet meer dan het aanbieden van een goede business opportunity of het maken van hoogwaardige supplementen. Beyuna is een beweging.

'Designing a world where people come first.'

Daarom is Jeffrey M. Smith uitgenodigd om te komen spreken tijdens en na het college. Jeffrey M. Smith is een felle tegenstander van Genetisch Gemodificeerde Organismen (GMO). Hij zal wijzen op de risico’s van voedingsmiddelen waarvan het DNA door de mens is veranderd. Genetisch gemodificeerd voedsel kan volgens Smith leiden tot allerlei gezondheidsklachten zoals kanker, orgaanschade, cholesterol- en insulineproblemen, snelle veroudering, etc.

Jeffrey M. Smith heeft in 45 landen lezingen gegeven en dit is de eerste keer dat hij in Nederland zal spreken. Mensen die een ticket voor het college hebben gekocht, zullen hem tijdens het college horen spreken. Na het college zal hij nog een seminar geven van 19.00 - 21.00 uur op dezelfde locatie.

Wil jij ook mensen om je heen bewust maken van wat GMO voeding met het lichaam doet? Nodig ze dan uit voor het seminar! Het seminar kost € 35,- incl. BTW.

Nieuwe claim

Er is een nieuwe claim geaccepteerd voor het ingrediënt Gymnema Sylvestre uit de Beyuna Shape.

Deze luidt: Gymnema Sylvestre helpt bij gewichtsbeheersing door de eetlust en de calorie-inname te verminderen.

Testimonial Lee and Dalanda Frye

It’s funny how things happened for a reason. In 2008 my husband and I meet Paul and Els from the previous business, our children play together on cruise ships etc. So when the business closed its doors, we need a good product for our patients. We cannot practice weight loss without good nutritional supplements in the mix. We were practicing this way for 25yrs. It's working! That being said, we contacted Paul and Els, they welcome us and we become good business partners! Beyuna has good products, great compensation plan, and company. Our patients are happy with the products especially the CBD oil. Lee and I are happy about the great comp plan! Building the business? Now we have Beyuna USA! We are in it in its entirety!

Looking forward to many years of health, well-being, Friendship & wealth!

We wish Lee and Dalanda much luck with their business.

Winnaars bekend! Incentive Indoor Skydiven

De maand februari is alweer voorbij en daarmee ook de incentive van de afgelopen maanden. Gefeliciteerd iedereen die de incentive heeft gehaald en uiteraard mogen de Jupiters ook weer mee! De groep gaat Indoor Skydiven in Roosendaal en zullen daarna heerlijk dineren. Wij wensen iedereen veel plezier!

Joost & Liz Boers

Joep & Ineke Mathot

Laura van Schelt & Rob de Ruiter

Hans Peter Dijkhuizen & Arina van Helden

Sonja Serlui

Ingrid de Rover & Marc Paats

Frank Bosch

Sylvia Dhondt & Frits van Veenendaal

Iris Jegen & Rik Heijink

Brigitte Koebrugge

Erik Noteboom

Rayme & Andrea Myers

Maria Green

Lee and Dalanda Frye

Startersmeeting 12 maart

Heb je nog vragen over de Cloud Office of moeite met inloggen, optekenen van nieuwe distributeurs of andere technische vragen met betrekking tot alle beschikbare tools? Meld je dan nu aan voor de startersmeeting die plaats vindt op 12 maart 2018 om 19.30 uur op het Beyuna hoofdkantoor Amsterdam.