Nieuws en Updates

Updates rondom de productie en levering

Door tekorten aan materialen en grondstoffen hebben veel productiebedrijven wereldwijd problemen in de supply chain. Vrijwel alle productiebedrijven in Nederland hebben sinds 2020 te maken gehad met onderbrekingen als gevolg van leveringsproblemen. Zoals je misschien gemerkt hebt, had Beyuna hier ook last van. Afgelopen maand was de Beyuna Protein even niet meer op voorraad en dit werd veroorzaakt door dezelfde problemen rondom de productie en levering. Hetzelfde probleem hebben wij nu met de Beyuna Vita. De leverancier van dit product ondervindt complicaties met de aanvoer van de juiste grondstoffen en het productieproces. De huidige voorraad van de Vita heeft nog een houdbaarheidsdatum tot oktober 2022 en het zicht op nieuwe voorraad op korte termijn is er helaas nog niet. Op het moment zijn we aan het kijken naar mogelijkheden met andere leveranciers. Voor alsnog kun je Vita nog bestellen, maar houd rekening met de houdbaarheidsdatum.

BESTEL PROTEIN

Zijn alle supplementen vrij van doping?

Wist je dat Beyuna haar voedingssupplementen op doping gerelateerde stoffen laat controleren door een onafhankelijk laboratorium in Engeland? Uit onderzoeken is gebleken dat voedingssupplementen doping gerelateerde stoffen kunnen bevatten. Daardoor kan het gebruik van voedingssupplementen een risico voor topsporters zijn. Dit kan namelijk leiden tot een positieve uitslag na een dopingcontrole. Om dit risico weg te nemen heeft de dopingautoriteit het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT) opgezet. Dit systeem biedt fabrikanten en aanbieders van voedingssupplementen de mogelijkheid om hun supplementen te laten controleren op doping. De producten die gecontroleerd en ‘schoon bevonden’ zijn, worden opgenomen in de NZVT-lijst en de Dopingwaaier App.

Beyuna Supplementen

Beyuna laat elke batch van al haar voedingssupplementen controleren en deze supplementen staan ook in de NZVT-lijst. Deze supplementen kunnen zonder risico gebruikt worden door topsporters. Ook als je geen topsporter bent, zou je kunnen denken dat je ook liever geen voedingssupplementen inneemt die het risico hebben dat ze doping gerelateerde stoffen bevatten. Dat zou een reden kunnen zijn om voor de Beyuna supplementen te kiezen.

We zijn blij om te vermelden dat de Beyuna Magnesium en ook de Power weer goedgekeurd zijn. Als je naar de website gaat van de dopingautoriteit, kun je de NZVT-lijst zien. In de zoekbalk type je Beyuna in en dan komt de lijst tevoorschijn met de goedgekeurde Beyuna supplementen.

Beyuna Vita

Beyuna Vita bestaat uit chroompicolinaat. Chroom draagt bij aan een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten. Bovendien draagt chroom bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. Daarnaast bevat het DNF-10 en Sinetrol® Active Living. Sinetrol® Active Living is een compositie van bloedsinaasappel-, grapefruit-, sinaasappel- en guaranazaadextract en L-carnitine en is een gepatenteerd product. Beyuna Vita heeft een plantaardige capsule, daardoor is het product vegan.

BESTEL VITA