Pocket Yoga

Yoga wint de laatste jaren enorm aan populariteit, zowel bij mannen als bij vrouwen. Niet vreemd in de huidige 24-uurs economie. Veel mensen zoeken naar een bezigheid waarmee ze even tot zichzelf kunnen komen en de rustgevende Oosterse oefeningen helpen ze om de balans tussen body en mind weer te herstellen.

Pocket Yoga is een app met honderden Yoga oefeningen. Via luister- en video instructies wordt de uitvoering van iedere oefening gedetailleerd toegelicht. Bovendien krijg je bij iedere oefening een duidelijke beschrijving van de voordelen voor je gezondheid.

Via een ander menu kan er gekozen worden tussen 3 verschillende Vinyasa Yoga sessies (Ocean, Desert en Mountain) waarbij je ook nog eens de duur van de sessie kunt instellen op 30, 45 en 60 minuten. Elke sessie start met een warming-up.

Pocket Yoga is een waardevolle aanvulling op de (groeps-) sessies die je volgt met instructeur. De app geeft je de mogelijkheid om je yoga studio, als het ware, mee te nemen en waar dan ook de kunst van stretchen en ademhalen te beoefenen.

Beschikbaar voor iPhone, iPad, Mac, Android en Windows 8.