Starters ervaring

Mijn naam is Janine Harshagen uit Leeuwarden. Ik ben alleenstaande moeder. Na een lange tijd gewerkt te hebben bij het COA als manager van een asielzoekerscentrum ben ik daar in 2011 mee gestopt.

Medio 2011 ben ik gaan omscholen, ik kon eindelijk doen wat ik wilde. Ik ben nu natuurgeneeskundig therapeut en adviseer veel mensen over hun voeding en voedingssupplementen.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met psychische problemen zoals stress en burn-out, angsten, depressie, weinig zelfvertrouwen of negatief zelfbeeld.

Toen ik in maart van dit jaar Belkis ontmoette, die mij de producten van Beyuna liet zien, was ik zeer onder de indruk van het assortiment. Wat een geweldige producten! Ik heb mij in alle merken van voedingssupplementen, in Nederland en daarbuiten, verdiept maar Beyuna is echt “the best”.

"Daarnaast zit het verdienmodel heel goed in elkaar en biedt het prachtige mogelijkheden tot groei"

Inmiddels ben ik ruim een half jaar distributeur van Beyuna. Ik gebruik de producten zelf, dat bevalt mij heel goed. Ik heb inmiddels een klantenbestand opgebouwd en zie ik hele goede resultaten bij mijn klanten die de producten gebruiken.

En dan over het verdienmodel: geld interesseerde mij niet zoveel. Maar het is wel heel gemakkelijk als je het hebt. Het verdienmodel biedt mij een kans om te doen wat ik wil. Het bouwen van een netwerk is leuk werk maar ik vind het eerder een hobby. Ik heb er ontzettend veel plezier in. Kortom: Beyuna is het voor mij.

In Friesland werk ik met een aantal mensen samen. We hebben een “kernteam”geformeerd van 4 personen en zetten met die groep een aantal activiteiten uit. Daarnaast verzorgen wij training voor nieuwe distributeurs en zo groeit het netwerk snel.

Ik focus mij op de gezondheid van mijn klanten, maar daarnaast bouw ik, samen met mijn collega’s, aan mijn netwerk en ik ga er van uit dat mijn netwerk blijft groeien!