Beyuna Starters ervaringen

Ik ben Rick Kole en ben 24 jaar. Een aantal maanden geleden ben ik benaderd voor Beyuna. Het concept en de producten spraken mij erg aan. Ik was echter net een jaar bezig met mijn eigen kledingwinkel en liep al met plannen voor een tweede winkel in Goes. Dus eigenlijk helemaal geen tijd voor nog eens heel andere activiteiten erbij. Ik geloofde echter zo in de producten en het businessmodel dat ik het niet zomaar voorbij wilde laten gaan en ben uiteindelijk toch ingestapt voor het basisbedrag.

De tweede winkel in Goes is er in maart dit jaar echt gekomen. Ondanks alle drukte die dat met zich meebracht ben ik er ondertussen toch in geslaagd om twee mensen enthousiast te krijgen voor Beyuna. De producten deden zelf hun werk, waardoor de overtuiging al snel aanwezig was. Met de hulp van Marianne in mijn upline en Paul Gebbink konden we toch alle aandacht en informatie geven die nodig was om Jacolien en Ronnie en Laura en Rob een goede afweging te kunnen laten maken. Daarna zijn ze op het allerhoogste niveau ingestapt. Door dit mooie resultaat ben ik zelf ook op het hoogste niveau terechtgekomen en ben ik uitgenodigd voor de incentive. We hebben een fantastische middag/avond gehad en zijn heerlijk in de watten gelegd!

Ik heb mijn team kort geleden ook mogen aanvullen met Jelle hij maakt nu ook deel uit van ons Zeeuwse team, waarmee we wekelijks samenkomen en evalueren. Dat werkt fantastisch, we helpen elkaar om het team verder te vergroten en te versterken.