Testimonial Astrid

Ik ben Astrid Spruit, 39 jaar, moeder, ondernemende vrouw en de founder van Positieve Kijk, mijn bedrijf waar ik met veel liefde en passie in werk.

Ik help vrouwen naar een liefdevoller, gelukkiger en ontspannen leven. Ik leef mijn leven in flow en ik kan creëren en manifesteren. Dit is mijn Creatieflow Lifestyle, genieten van mijn leven in vrijheid zodat ik mij omringen kan met wie ik wil, waar en wanneer ik wil. Aangezien ik veel vrouwen begeleid op het gebied van bewustzijn en het veranderen van mindset, is Beyuna daar dé perfecte aanvulling op voor mij.

Ik kan mijn klanten nu op alle vlakken van hun gezondheid ondersteunen, namelijk mentaal door anders te leren kijken, maar ook fysiek met deze natuurlijke producten die het lichaam van binnenuit verzorgen. Daarbij ben ik in een ontzettend leuk team terecht gekomen. Ik krijg hulp aan alle kanten, altijd en wanneer ik maar wil. Niet alleen van mijn eigen upline... Nee, de hele lijn helpt mee!!

Ik krijg hulp aan alle kanten, altijd en wanneer ik maar wil

Uiteraard slikken wij als gezin zelf alle producten. Ik ben er erg tevreden over en ik merk echt verschil. Ik begon net als velen op Earth. Na een maand volle focus ging ik al naar Mercury en ik ben nog een klein beetje van Mars verwijderd.

Mijn doel is nu doorhoppen naar Jupiter en een stevige downline te creëren. Minimaal vijf leuke ondernemers vinden die net als ik gek zijn van deze producten en dit willen delen met én over de hele wereld. Dankbaar!