Testimonial Belinda

Ik ben Belinda, een alleenstaande moeder van twee prachtige dochters, waarvan er één al op eigen benen staat en de jongste van 18 om de week heerlijk bij mij woont. De afgelopen 18 jaar ben ik in de reiswereld werkzaam geweest en in juli dit jaar, ben ik gestart als zelfstandig reisadviseur.

De afgelopen 4 jaar heb ik erg lopen sukkelen met mijn gezondheid, van niets meer kunnen door enorme pijn in mijn hele lijf, een aantal operaties en uiteindelijk nog een gastric bypass (maagverkleining), waardoor ik ben aangewezen op voedingssupplementen. Vanuit het ziekenhuis kreeg ik het advies om de goedkope synthetische multivitaminen te slikken, uiteraard wist ik dat dit niet de beste keuze was, maar je gaat toch af op het advies van een arts.

Afgelopen november ben ik een studie Voedingsdeskundige gestart en heb ik altijd een brede interesse in voeding, gezondheid en sport gehad. Via een vriendin kwam ik in contact met Sonja en zij wees mij op de producten van Beyuna. Inmiddels ben ik de multivitamine en andere producten gaan gebruiken en al heel snel merkte ik het verschil.

Al snel merkte ik het verschil

Ik was direct enthousiast over het businessmodel van Beyuna, want zo’n goed product moet gewoon groots op de markt gezet worden. Door samen te bouwen aan een mooie organisatie als Beyuna geeft mij enorm veel energie en biedt mij kansen om financieel onafhankelijk te worden en een mooie toekomst voor mij, mijn dochters en hopelijk later mijn kleinkinderen, op te bouwen. Mijn enthousiasme blijkt wel uit het feit dat ik iedere training of presentatie aanwezig ben en enorm uitkijk naar het 2 Day College in september.

“With Beyuna I have my future in control!”