Testimonial Daene

Mijn naam is Daene Deelen van Grevenbroek. Vorig jaar rond deze tijd werd ik geopereerd en ik raakte door mijn lichamelijke klachten mijn baan in de detailhandel kwijt. Het was fysiek niet meer mogelijk. De kinderen gingen zelf op pad, dus ik vroeg mezelf af: wat ga ik nu doen?

Ik besloot met mijn man mee te gaan naar een 'open coffee'. Daar kwam ik iemand tegen van Beyuna en die heeft mij weten te overtuigen om eens een kijkje te nemen bij een opportunity meeting. Vanaf de eerste presentatie was ik enthousiast! De supplementen vond ik super, ik zag kansen en ik werd blij, heel erg blij zelfs!

Dit is wat ik wilde: zonder problemen rekening kunnen houden met mijn fysieke belemmeringen. Iets doen waarbij ik mijn eigen tijd en werkomgeving kan bepalen. Werken met wie ik wil en ondertussen mezelf geestelijk en financieel beter gaan voelen.

Ik was nog wat voorzichtig dus ik startte als Mercury om te zien of ik inderdaad de eerste periode zo enthousiast bleef. In nog geen twee maanden tijd had ik al twee distribiteurs gevonden die net zo enthousiast waren als ik. "Dit kan beter," dacht ik toen. Afgelopen maand besloot ik daarom om Jupiter te worden, omdat de korting dan aanzienlijk hoger ligt. Bovendien zou er weer een leuke distributeur bij komen en ik wist inmiddels: dit is zó leuk! Hier ga ik niet meer mee stoppen! Zo gezegd, zo gedaan: Jupiter geworden en ik tekende een nieuwe distributeur op. Nu wil ik mij focussen op mijn doel voor komende jaar: als distribiteur en ervaringsdeskundige wil ik nóg vijf distributeurs optekenen.