Testimonial Dennis en Lotte Verhoeven

Commitment voor jouw eigen bedrijf is echt belangrijk. Zorg dat ook jij op de juiste dagen aanwezig bent. Leer, ontwikkel, laat je inspireren en ervaar de gevolgen. Jezelf iedere dag goed voelen door de juiste producten te gebruiken. Die ervaring delen, dat doen we toch elke dag? Doe het voor jezelf en anderen.

Nog even een klant bellen, daarna naar een afspraak met een prospect. Op de terugweg langs een businesspartner om te coachen. De kracht om anderen te helpen naar succes, hoe mooi is dat in elkaar gezet? Wel weer op tijd terug zijn, want vanavond in Oss presenteren, coachen en supporten. Zo lopen de meeste dagen en dat wordt beloond! We zijn al twee keer mee geweest op een incentive van Beyuna. Het is fantastisch om in het zonnetje te worden gezet. De waardering krijgen voor wat je samen hebt gedaan. Culinaire hoogstandjes proeven, rondleiding in een brouwerij en als klapper een heuse helikopter vlucht! Wauw wat gaaf.

"Wij zijn er altijd!"

Deze gezelligheid en lifestyle gun je iedereen en daarom besteden we ook veel tijd in de begeleiding van zakenpartners. Samen een netwerk uitbreiden met leuke, enthousiaste, hardwerkende mensen dat is waar het om draait. Beyuna bedankt voor het vertrouwen, organiseren en ontwikkeling. Wij blijven doorgaan met deze lifestyle. Uiteindelijk meer reizen om ook anderen te helpen. Geld is niet het doel, maar ons middel om vanaf 2020 weeshuizen te bezoeken en de kinderen aldaar blij te maken.