Testimonial Desiree

"Nu alweer bijna twee jaar geleden ben ik per toeval terecht gekomen bij Beyuna. In die periode was mijn man ernstig ziek en ik was op zoek naar goede producten om zijn immuunsysteem te herstellen. Wat niemand voor mogelijk hield gebeurde; hij knapte heel snel op en de bijwerkingen waren binnen korte tijd verdwenen. Dus je kunt je voorstellen dat wij met de dag enthousiaster werden.

Vooral in het begin waren het onzekere tijden, daar kwam bij dat hij ondanks dat hij goed herstelde niet meer aan het werk kon. Eerlijk is eerlijk, ik had nog nooit van netwerkmarketing gehoord, maar het voelde voor mij gelijk goed. Wij hebben altijd een eigen bedrijf gehad en ineens viel alles weg.

Ik ben nog iedere dag dankbaar dat Beyuna op ons pad is gekomen, zowel voor onze gezondheid als de financiële mogelijkheden die het te bieden heeft.

Inmiddels hebben we een ontzettend leuk team waarmee ik samen mag werken. Ingrid is niet alleen een goede collega, maar ook een hele lieve vriendin. Dat is ontzettend waardevol, dat je zelf de mensen kunt uitkiezen met wie je samen werkt. We gaan er zeker iets moois van maken!"