Testimonial Hans Peter & Arina

Wij hebben beiden een goede carrière gemaakt in het bedrijfsleven: consultancy, ondernemerschap en management.

Ons levensmotto is “Eruit halen wat erin zit” en om dat te bereiken zoeken we altijd naar mogelijkheden en oplossingen. We zien dagelijks hoe verandering om zich heen grijpt.

Wil je gezond zijn en blijven dan moet je daar wel wat voor doen! Wil je tot op hoge leeftijd kunnen blijven bekostigen wat belangrijk is dan moet je daar wel wat voor doen!

"Daarom hebben we het Beyuna Lifestyle concept omarmd."

Samenwerken met Beyuna geeft ons veel plezier. Achter de schermen regelt Beyuna alles, zodat wij ons kunnen focussen op wat we moeten doen: in gesprek gaan met een ander, vaak onder leuke omstandigheden. Het klinkt simpel, maar dat is het dus niet. Niks theorie, je leert van het zelf doen en bijstellen. Het kostte Hans Peter bijvoorbeeld een jaar om een key competentie uit zijn vakgebied los te laten, namelijk het managen van een ander. Haha, je moet zelf aan de bak! Tenminste als je wat wilt veranderen.

Er zijn ook genoeg mensen die veel willen, maar er niets of weinig voor willen doen. Het komt je niet aanwaaien. Tja, het is net ondernemen, je moet aan de slag.

Gelukkig zijn we niet de enige die er zo over denken en inmiddels hebben we een sterk groeiend team van ondernemende mensen om ons heen verzameld waarmee we samenwerken.