Testimonial Henk & Ellen

Sinds wij zijn gestart bij Beyuna, nu ongeveer anderhalf jaar geleden, heeft er een grote verandering bij ons plaatsgevonden. Die verandering is letterlijk als het gaat over de indeling van onze week en tijd. We rijden nu minstens één keer per week vanuit de Achterhoek, door de files naar Hoofddorp, om ons te laten trainen en inspireren in het trainingscenter. Naast Beyuna hebben wij een eigen bedrijf en een fulltime baan en ook daarin vindt langzamerhand een verschuiving plaats.

De inspiratie die we bij Beyuna opdoen is een “eye opener” in ons werk en beïnvloedt onze werkwijze en ons dagelijkse leven.

"Kortom: “Succes is geen toeval. Beyuna geeft ons instrumenten.

De verandering die Beyuna teweeg brengt gaat veel verder. We merken dat onze denkwijze verandert. We durven weer groter te denken, in mogelijkheden in plaats van in belemmeringen. Beyuna leert ons succesvol een business te bouwen, te gaan staan voor onze dromen. En voor het waarmaken van die dromen hebben we niemand anders nodig dan onszelf en de mensen om ons heen die we zelf uitkiezen. Mensen waar je graag mee wilt samenwerken! We hebben geleerd om beter te luisteren naar anderen, om verbinding te maken.

Het Beyuna College heeft ons een grote boost gegeven. Wat een fantastische tweedaagse, met inspirerende sprekers, nieuwe inzichten en natuurlijk Jeffrey M Smith, die ons allen de ogen opende over GMO en de grote gevaren die dit met zich meebrengt.

En als kers op de taart mochten wij een award in ontvangst nemen voor nr.2 Top Sales. Een grote verrassing, wat een heerlijk gevoel!

Tot slot; wij realiseren ons meer en meer de waarde van de opportunity die we in handen hebben en die we mensen kunnen aanbieden. Beyuna kan mensen helpen te veranderen. Dit is een groot goed, en hiermee hopen wij de komende jaren vele andere mensen te inspireren.

Dank je wel Beyuna!

Wij wensen Henk en Ellen heel veel succes met hun business!