Testimonial Jolanda & Carolien

"Door onze liefde voor de zorg, wat ons werk is, kwamen wij ruim twee jaar geleden in aanraking met Beyuna. De aanleiding was een hele grote wond bij een cliënte van ons. Normaal gesproken kunnen deze wonden wel genezen, maar dit heeft naast een goede leefstijl, veel tijd en twee keer per dag een intensieve behandeling nodig. Bij deze cliënte ging het genezingsproces wonderbaarlijk snel de goede kant op. De wond genas dankzij de extra supplementen van Beyuna niet in een tot anderhalf jaar zoals voorspeld was, maar al na een half jaar was de wond bijna dicht. Ook kon cliënte daardoor veel eerder dan verwacht haar eigen leven weer oppakken. Het resultaat was verbluffend. Dit zette Carolien en mij aan het denken.

Twee jaar geleden kreeg ik (Jolanda) de mogelijkheid om in te stappen bij Beyuna, ik mocht gaan ervaren wat de supplementen met mij deden. Carolien werd klant van mij en november jongstleden besloten wij ieder apart Jupiter te worden.

Wat wij willen is bijdragen aan een gezonde maatschappij, financieel onafhankelijk zijn en onze pensioenen veilig stellen.

Onze wens is om onze naasten èn onze nieuwe contacten net zo enthousiast te maken als wij zijn, en via die weg samen te zorgen voor een op alle vlakken gezondere en duurzame wereld. En als laatste: onze grote dank aan de Beyuna kompanen voor het op de markt zetten van deze mooie producten!"