Testimonial Josita

Mijn naam is Josita van der Does, 46 jaar en ik woon in Kattendijke in Zeeland.

Afgelopen december heb ik de Jupiter positie behaald waar ik enorm trots op ben. Toen ik startte met Beyuna durfde ik de investering die hiervoor nodig is, niet te doen, inmiddels ben ik hier gekomen door het doen van omzet en optekenen van nieuwe distributeurs.

Toen ik werd benaderd door Marianne om de vitamine C eens te proberen was ik snel overtuigd van de kwaliteit van de producten. Ondanks dat ik erg bewust en zo gezond en gevarieerd mogelijk eet was ik vaak verkouden. Inmiddels gebruik ik uiteraard het hele assortiment.

Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en daarnaast heb ik aan huis en kleine schoonheidssalon én ben ik natuurvoedingsadviseur.

Ondanks dat ik dus al aardig wat kennis heb van gezondheid en voeding heb ik bij Beyuna ontzettend veel geleerd tijdens de trainingen, streaming en alle andere bijeenkomsten.

Er wordt enorm veel kennis gedeeld, vooral op een goede begrijpelijke manier zodat ik dit weer over kan dragen aan mijn klanten. Wat ik dus ook volop en enthousiast doe!

Ik merk dat door het delen van deze informatie mensen ook vertrouwen krijgen in mij en de producten. Voor komende tijd is mijn doel het laten groeien van mijn netwerk want ook mijn financiële gezondheid geef ik een boost met Beyuna!