Testimonial Karin & Marcel

Vijf maanden geleden, juni 2019, zijn wij begonnen als distributeur bij Beyuna. Het totale bedrijf, de kwaliteit van de producten, de warme contacten en de mogelijkheden die Beyuna biedt maken dat het wel al veel langer lijkt.

Het is ook interessant om het aan andere mensen te vertellen en te kunnen laten ervaren. Zo ontstaat er een actieve manier van uitdragen van wat wij al die tijd al wel wisten. De coaching die wij van de Beyuna Academy en Joost en Liz krijgen, zet ons positief in beweging.

Met de jongeren die bij ons op de boerderij “tijdelijk verblijven” werken wij al 12 jaar samen met de natuur. Het verzorgen van landschap, moestuin, dieren, voeding en verzorging zijn onze dagelijkse bezigheden. De natuur als therapie. De onvoorwaardelijkheid, transformatie, en het blijven geven, geeft de jongeren die vastgelopen zijn een herkansing op het gebied van vertrouwen, zelfredzaamheid en toekomst perspectief.

Voor onszelf hebben we ontdekt dat wij zelfbepalend kunnen zijn als het om onze gezondheid gaat.

We hebben de synthetische medicijnen met al hun bijwerkingen kunnen vervangen door natuurlijke supplementen zonder bijwerking. Dit kunnen wij inmiddels doorgeven aan anderen, waardoor er steeds meer mensen profijt hebben van onze kennis en ervaring.

Wij hebben heel veel aan de trainingen en coaching als het gaat om het maken van een bedrijfsplan en volgen van iets wat in onze aard en gewoonte zat maar nog niet zakelijk kon worden vertaald. Met vertrouwen en spanning gaan we het avontuur aan en hopen via ons netwerk en vrienden, maar ook met nieuwe mensen, het bewustzijn te vergroten voor de mogelijkheden die Beyuna een ieder kan en wil bieden als het gaat om gezondheid en autonomie.