Testimonial: Laura & Maxime

Sinds vorig jaar ben ik werkzaam in de modebranche als Personal Assistant. Maandelijks geven wij fashionborrels, waar mijn vader en ik Sonja hebben ontmoet. In maart kwam mijn vader met het idee om samen te starten als Jupiter. Hij was al een keer mee geweest naar een training en daar werd hij zo enthousiast, dat hij gelijk zei: dit is iets voor Laura!

We zagen veel opportunity’s en mogelijkheden, waardoor we hoog wilden starten.

Mijn vader investeert veel in bedrijven en hij weet dat het erg veel geld kost. Wij hebben daarom gekozen om voor €15.000 ons eigen bedrijf te starten, want dit is relatief goedkoop. Al snel nadat ik begonnen was, vertelde ik mijn beste vriendin Maxime over wat ik ging doen. Nog zonder verdere details te hebben gegeven over Beyuna was ze al verkocht. ‘Het lijkt me superleuk om dit samen met jou te gaan doen!’ We kennen elkaar al zes jaar en weten dat we goede businesspartners zijn.

Mijn vader vond het ook leuk voor mij dat ik dit samen met Maxime kan doen. Met z’n drieën zijn we nu sinds maart gestart binnen Beyuna. Mijn vader steunt ons heel erg daarin en heeft ook al grote ideeën om Beyuna naar Engeland te brengen. Het lijkt ons ook superleuk om straks presentaties en lezingen te geven in Zwolle. Maxime en ik zijn allebei erg ambitieus en hebben zin in onze toekomst bij Beyuna. We zijn nog jong en hierdoor krijgen we een stukje zekerheid voor later.

Laura & Maxime