Testimonial Lisa Koole

Ik ben Lisa Koole, getrouwd met Robert, samengesteld gezin, moeder van 4 kinderen. Ik was eigenaar van een interieurwinkel die eindigde in een door mij zelf aangevraagd faillissement, wat toen vrij heftig was, maar uiteindelijk mijn beste beslissing ooit. Achteraf gezien pleegde ik roofbouw op mijn gezondheid en ik ben hier veel sterker uit gekomen.

"Bij Beyuna kan ik ondernemen zoals ik dat wil. Traditioneel ondernemen voor mij nooit meer."

Ik ben me nogal aan mijn "herwonnen" vrijheid gaan hechten en praat met iedereen die het maar horen wil over Beyuna en dan het liefst over het business model. Dit doe ik bijvoorbeeld op business events, want ik ben pas lid geworden van een hele leuke netwerkclub. Afgelopen jaar mocht ik 'meedraaien', nu ben ik betalend lid. Fantastisch om hierbij regelmatig andere leden te ontmoeten en een geweldige mogelijkheid om jezelf maar ook Beyuna te presenteren. Ik kan het iedereen aanraden om een leuke netwerk club te zoeken. Soms is het gratis om lid te worden en soms gaat het om een geringe investering. Hier staat wel tegenover dat je uitgenodigd wordt voor leuke events waar je leuke mensen kan ontmoeten, waar iedereen elkaar business gunt en waar je tips krijgt om weer in contact te komen met andere personen. Mijn bedrijf groeit gestaag, maar ik ben niet gauw tevreden. Het mag altijd sneller, maar volgens mijn man ben ik goed bezig.

Robert Koole, man van Lisa Koole: Ik ben haar man Robert Koole en voel de behoefte om te verhalen over “in den beginne”. Het gaat er nu niet om wie ik ben, het gaat erom welke observaties ik doe t.a.v. Lisa in de context van Beyuna. Door een ernstige ziekte van Lisa’s vader kwam ze al vroeg in aanraking met de kracht van voeding en supplementen versus traditioneel medicijn denken. De orthomoleculaire voedingsaanpak heeft haar vader een enorme kwalitatieve verlenging van zijn leven gegeven en een gelukkiger Lisa.

Dit wetende in combinatie met de vrouwelijke verleidings-/overtuigings-technieken van elke vrouw maakte haar voorstel tot een bescheiden investering in Beyuna nog niet eens een echtelijke ruzie waard, dus ze kon beginnen op 1 april 2016.

En zelfs ik ben in het Beyuna concept gaan geloven, want ben produkten zelf gaan gebruiken en kon de effecten ervan niet verzwijgen. Echte positieve impact. En als ik nu zie hoe Lisa tot in haar maatje 40 tenen is gemotiveerd om er een succes van te maken (en dat gaat zeker gebeuren) en hoe ze het presteert een hele zaterdag op een stoel met hernia garantie van 9 tot 5 naar alle presentaties kan luisteren, dan weet ik het zeker: ze is gelukkig met wat ze doet en hoe ze kan bijdragen aan het welzijn van haarzelf en anderen.

Lisa: Ik kan me geen leuker, beter georganiseerd, zo klaar voor de toekomst, bedrijf voorstellen dan Beyuna en hier zie ik ook mijn toekomst.