Testimonial Lloyd & Anja

Anja van der Wiel en ik zijn enkele jaren geleden het bedrijf CareLess Ned erland gestart.

CareLess ontwikkelt residences (appartementen) voor senioren in verschillende woonplaatsen in Nederland. Daarnaast bieden wij services en producten aan zodat senioren en mensen met een beperking zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

CareLess is al vanaf de start bij Beyuna betrokken. Het is altijd onze bedoeling geweest dat wij onze Beyuna Business integreren in onze overige werkzaamheden. Dat houdt in dat wij een bewuste keuze hebben gemaakt om met Beyuna in eerste instantie een bepaalde doelgroep (senioren) aan te spreken.

Onlangs zijn wij van “Mars” doorgegroeid naar “Jupiter”. De aanleiding was dat er inmiddels enkele bouwprojecten zijn gestart, waardoor wij iets dichter bij onze missie zijn gekomen en er middelen beschikbaar kwamen om een grotere investering te doen. Nu hebben wij de mogelijkheid om meer mensen te “samplen”, zodat het ook makkelijker is om gasten uit te nodigen om naar de Beyuna-presentaties en Beyuna-evenementen te komen.

Voor de komende tijd hebben wij ons voorgenomen om geen Beyuna-evenementen meer te missen. Dat houdt voor ons in dat wij moeten blijven “presteren”. Naast het vele netwerken, zullen wij blijven deelnemen aan beurzen en seminars, maar ook aan sportevenementen waar wij met onze Beyuna-producten staan.