Testimonial Loekie & Tom

In april is het 23 jaar geleden dat de zoon van Paul Gebbink mij als afscheidscadeau een doos voedingssupplementen gaf. Toen ik thuiskwam met de doos vertelde mijn man dat er een multi-level marketing concept achter zat en dat je daarmee geld kon verdienen. Ik zag dit als een kans om mijn salaris te vervangen, want ik wilde niet tot mijn 65e juf blijven.

De producten van Beyuna geven ons kwaliteit van leven en de keuze voor de rank Jupiter maakt dat wij hierdoor het grootste rendement kunnen halen uit onze business.

Was het voor ons een goed moment? Ja en nee, want voor Tom was het na zijn 4e herniaoperatie niet meer mogelijk om voor zichzelf te werken. Wij moesten dus wel iets veranderen aan onze financiële situatie, maar ook aan de kwaliteit van ons leven. We kwamen er later pas achter dat de drie pensioenbreuken die Tom had gehad in zijn baan als bouwkundige bijna niets zouden opleveren.

Vanaf 1999 zijn wij fulltime werkzaam in de netwerkmarketing branche en wij zijn vanaf de start betrokken bij Beyuna. De producten van Beyuna geven ons kwaliteit van leven en de keuze voor de rank Jupiter maakt dat wij hierdoor het grootste rendement kunnen halen uit onze business. Wij vinden het ook heel fijn dat het inkomen overerfbaar is en dat wij dit later na kunnen laten aan onze kinderen en kleinkinderen.

In januari 2019 hebben we alweer een nieuwe business partner geïntroduceerd en onze focus voor 2019 is om iedere maand een nieuwe business partner te introduceren. Het blijkt maar weer dat je nooit te jong, maar ook nooit te oud bent om deze business op te bouwen!