Testimonial Michèle

Mijn naam is Michèle Snijders-Swaager en ik ben getrouwd met Ton. Ik ben moeder van Kyle en stiefmoeder van Sylvester en Jermaine. In januari 2016 kwam ik via Marianne Coumou in contact met Beyuna. Door mijn eigen bedrijf als natuurgeneeskundige ben ik altijd op zoek naar het beste voor mijn cliënten en nadat ik mee geweest was naar de Beyuna Business Day wist ik dat dit het was. Beter kon ik voor mijn cliënten niet wensen.

Van Multi-Level-Marketing had ik nog nooit gehoord en wist er ook helemaal niks van. Ik had echt geen idee wat ik precies moest doen. Maar door hulp van anderen gaat het mij, en inmiddels ook Ton, veel beter af. Ik ben gelijk gestart met de positie van Mercury.

Ton is daarna meerdere malen mee geweest en in april hebben we onze positie opgetrokken naar Jupiter. Het was wat passen en meten naast onze drukke banen, beiden fulltime in loondienst en ik nog de praktijk ernaast maar het lukt toch. Waar een wil is, is een weg zullen we maar zeggen.

Ik probeer zo veel mogelijk aanwezig te zijn bij de training op maandagochtend en samen bij de Paul Gebbink en Beyuna International Business dagen.

Inmiddels hebben we heel veel leuke mensen mogen ontmoeten en mogen spreken.

We zijn als gezin gelijk begonnen met het gebruiken van alle producten en daar hebben we allemaal veel baat bij. Vooral bij Ton was er een significante verbetering zichtbaar. Hij heeft namelijk 2 versleten knieën en hier inmiddels ook al aan geopereerd. Ton ging door het leven met 2 bracen die hij van ’s ochtends tot ’s avonds droeg. Zonder kon hij echt niet.

Sinds oktober droeg hij de bracen niet meer overdag. Ton nam de keuze om te stoppen met de producten en na 4 weken kon hij niet meer fatsoenlijk lopen. Na het weer herstarten van de producten liep hij weer als vanouds en sinds januari van dit jaar kan hij zelfs sporten zonder de bracen. Zelf ben ik veel fitter en heb geen moeite om beiden banen in de lucht te houden ondanks de 60 uur die ik regelmatig draai. Door de Beyuna Energy en Beyuna Power heeft Kyle ondanks zijn dyslexie en concentratieproblemen in juni zijn eindexamen gehaald.

Ons doel is om binnen 5 jaar ons netwerk zo uitgebouwd te hebben dat wij beiden kunnen stoppen met het werken in loondienst en ons fulltime te richten op ons distributeur schap van Beyuna.

Wij zien onze toekomst met veel vertrouwen tegemoet.