Testimonial Mordechay

Na lang ‘gezeur’ van mijn maatje Vanessa besluit ik om (eindelijk) mee te gaan naar Beyuna. Volgens Vanessa moest ik gewoonweg kennismaken met Beyuna; de producten EN het businessmodel. Na een praatje met eigenaar Paul Gebbink was ik meteen enthousiast.

Ik vertel hem dat ik wel mogelijkheden zie binnen de danswereld (dansers hebben vaak blessures) voor hoogwaardige voedingssupplementen en dat ik rustig aan zal beginnen. Dat rustig aan bleek een stuk lastiger dan ik dacht.

Beyuna heeft een nogal verslavend effect op mij kan ik inmiddels wel zeggen.

Ik moet erbij vertellen dat dit ook wel komt omdat ik zelf in aanraking kwam met de producten na een ongelukje tijdens een training waarbij ik een breukje in mijn borstbeen opliep. De desbetreffende arts vertelde mij dat dit zo’n 3 maanden zou duren. Nu heb ik een allergie ontwikkeld tegen artsen die voorspellingen doen. En ja hoor, met de combinatie van CBD en FLX was ik na twee weken pijnvrij!

Over de business kan ik kort zijn.

Als meerdere mensen in mijn omgeving mij vooral waarschuwen dat netwerkmarketing niet zal gaan werken of dat voedingssupplementen in een MLM systeem niet zullen gaan werken, dan ontstaat er meteen een soort drang het tegendeel aan te tonen. Een beetje als met die arts die ik hierboven beschreef.

Met netwerkmarketing moet je inderdaad tegen een stootje kunnen. De meeste mensen die weleens met netwerkmarketing te maken hebben gehad, hebben daar een mindere ervaring mee. So what, zou ik zeggen. Daar ligt wat mij betreft wel een beetje de uitdaging. Iedere NEE, is 1 stap dichter bij de JA.