Testimonial Niels

Het Beyuna College van september ligt alweer achter ons en wat hebben wij genoten! Het continu blijven ontwikkelen en streven naar niks anders dan het beste, maakt Beyuna een prachtig bedrijf. Het team achter alle ontwikkelingen mag hier zeker de complimenten voor krijgen. Echt een bedrijf waar je bij wilt horen!

Laat ik mijn eigen ‘Beyuna-reis’ beginnen met een quote: “You win or you learn, but you never lose.”

Vanaf jongs af aan is mij geleerd te genieten van het leven nu het er nog is, en er alles uit te halen. Als er tegenslagen zijn, gaat het erom dat je vaker opstaat dan dat je neervalt. Zolang die stip op de horizon er is en je die no matter what wilt halen, ga je er komen. Hoe je er komt, wordt bepaald door welke doelen je stelt en hoe volhardend je bent in de dingen die je doet. En als je zaken afspreekt met jezelf weet je één ding zeker, je gaat er alles aan doen om het te halen.

Ik ben nu 25 jaar en net klaar met mijn studie Corporate Communication. Ik heb geleerd met modellen te kijken naar de communicatie en samenwerking tussen mensen. Maar mijn leercurve in een aantal maanden bij Beyuna is vele malen hoger, doordat ik op intermenselijk niveau keihard word uitgedaagd. Naast het persoonlijk contact vind ik mijn eigen gezondheid en die van mijn familie ontzettend belangrijk. Zeker als je weet dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ook heb ik vanaf dat ik kind was de droom om financieel onafhankelijk te zijn en in Australië te wonen. En ik ben erachter gekomen dat het leven veel te bieden heeft, als je ervoor open staat. Als je veel leest en zoekt naar meer, komen er vanzelf veel momenten van besef. Een van die momenten was het contact met Dennis in de trein. Ik raakte geïnspireerd door zijn verhaal en wij spraken vaker af. Zo kwam ik in contact met de producten en het concept van Beyuna. Dankzij de producten is mijn familie opgeknapt en ben ik beter gaan functioneren. Maar je gaat pas geld verdienen als je met de business bezig bent en dat moet je samen doen. Om die reden ben ik met mijn ‘bonus vader’ Jeroen gaan samenwerken en zijn wij allebei in september Jupiter geworden.

Het team begint inmiddels steeds groter te worden en de omzetten beginnen te groeien. Ik wil in 2022 naar Melbourne emigreren en daar het concept uitvoeren. Dan zitten wij over de hele wereld, dat is toch gaaf. Nu ik doorheb wat Beyuna mij allemaal brengt, ga ik hier nooit meer mee stoppen. Beyuna, you rock!