Testimonial Olaf

Mijn naam is Olaf, 22 jaar en fanatiek handballer. Sinds dit jaar spelen wij op Eredivisie niveau, wat natuurlijk supermooi is. We reizen het hele land door op zaterdagavond voor één wedstrijd. Daarnaast train ik ook nog drie keer in de week en wanneer het uitkomt doe ik aan fitness. Ik durf toch wel te zeggen dat ik, mede dankzij de Power van Beyuna, een leuk aandeel heb gehad in de promotie naar de Eredivisie.

"Ik durf toch wel te zeggen dat ik, mede dankzij de Power van Beyuna, een leuk aandeel heb gehad in de promotie naar de Eredivisie."

Momenteel ben ik mijn studie Communicatie en Multimedia Design aan het afronden op de HAN in Arnhem. Hier is een eigen bedrijf uit voort gekomen met twee vrienden.

Het begin van mijn Beyuna avontuur ging traag van start, maar sinds ik samenwerk met mijn vriendin loopt het een stuk beter. Ik wil dan ook iedereen aanraden om je partner bij het Beyuna avontuur te betrekken! We vullen elkaar aan op momenten dat de een het wat moeilijker vindt dan de ander. Dit is niet alleen heel leuk en leerzaam, maar ook heel positief voor de relatie!

De eerste keer dat ik bij een Beyuna meeting was viel mij op hoe oprecht en aardig iedereen was. Dit had ik nog niet vaak gezien en was dus erg fijn, waardoor je veel met elkaar kan delen en eerlijk kan zijn. Mijn doel is om samen met mijn vriendin in een mooi vrijstaand huis te wonen en dat werken geen “moetje” is, maar iets is wat ik leuk vind en graag doe.