Sandra en Maikel Deira

Testimonials
Sandra en Maikel Deira

Het voelt met recht eervol om te getuigen van het eerste decennium van een bedrijf als Beyuna dat we met zoveel anderen mochten helpen vormen, maar wat in essentie vooral jezelf en je kijk op zowel preventieve gezondheid als ondernemerschap heeft gevormd.

Testimonial

Met de start van Beyuna in maart 2014 besloten Maikel en ik een sprong in het diepe te wagen en een nieuwe stap te zetten. Samenwerken met Beyuna vanaf het allereerste begin heeft wat ons betreft nooit gevoeld als een risicovolle stap. Met initiële doelen als aanvulling op pensioen, risicoloos ondernemen, overerfbaar inkomen opbouwen, bleek dit een van de beste beslissingen te zijn die we ooit hebben genomen. Het opbouwen van een bedrijf vanaf het begin heeft ons nog meer de waarde van slim werken, doorzettingsvermogen en flexibiliteit geleerd.

Testimonial

Internationaal ondernemen

Met haar internationale bereik biedt Beyuna aantrekkelijke mogelijkheden voor ons om door te groeien en uit te breiden. Hiermee komen passies als ondernemen als gezin, samenwerken met een gecommitteerd team van ondernemers, reizen, maar ook factoren als de mens meer centraal te stellen en zinvol werk te doen dat echt vervult, samen.

"Met initiële doelen als aanvulling op pensioen, risicoloos ondernemen, overerfbaar inkomen opbouwen, bleek dit een van de beste beslissingen te zijn die we ooit hebben genomen."
Sandra Deira