Testimonial: Selina

Met mijn achtergrond als fysiotherapeut, ben ik gewend om één op één te praten met de mensen over zowel lichamelijke als geestelijke klachten. Twee jaar geleden was ik op zoek naar meer. Meer dan alleen symptoombestrijding en meer kunnen betekenen voor de mensen. Zoekend naar het complete gezondheidsplaatje kwam Beyuna op mijn pad.

Als fysiotherapeut ben ik continue bezig met herstel en kwam ik er achter dat aanvulling door middel van natuurlijke suppletie, essentieel is in zowel herstel als preventie.

Ik merk al een tijdje dat er weerstand zit op het onderwerp “natuurlijke suppletie”. Is het de onwetendheid, het geloof dat alles nog zo is als vroeger of spelen andere factoren een rol zoals de invloeden van hogerop? Hoe dan ook merkte ik dat ik het moeilijk vond om mensen random aan te spreken over dit onderwerp, maar daar kwam verandering in.

Twee jaar geleden was ik op zoek naar meer. Meer dan alleen symptoombestrijding en meer kunnen betekenen voor de mensen. Zoekend naar het complete gezondheidsplaatje kwam Beyuna op mijn pad.

Dit jaar stonden we met ons team op het HealthyFest. Verschillende mensen met verschillende karaktereigenschappen/kwaliteiten en beroepen. Samenwerkend om onze gezamenlijke visie te delen met de rest van de mensen.

Ik werd gecoached en begeleid om uit mijn comfortzone te stappen. "Hoeveel mensen ga je aanspreken?" werd er gevraagd waarop ik antwoordde "Niemand, ik kijk nog even". Vervolgens creëerde we een tijd en een doel om het veld op te gaan. En dit deed ik. Achteraf gezien was het helemaal niet zo moeilijk en creëerde ik mijn eigen drempels. Een leer voor de volgende keer.

Het HealthyFest staat voor mij voor teambuilding, ontwikkeling, leren van elkaar en plezier.

Bedankt & tot volgend jaar.