Testimonial Vanessa

Hi, mijn naam is Vanessa Mambi en ik ben al meer dan 11 jaar zelfstandig ondernemer in de Dans- en Entertainment branche. Mijn creatieve geest en passie vond haar uitlaatklep in choreografieën maken, danstrainingen geven en coachen en begeleiden van dansers tot groot podium performers in heel Europa.

Een paar jaar geleden begon mijn lichaam te klagen, met name mijn versleten heupen, schouder blessures en bloed circulatie problemen speelden regelmatig op. Vanessa was ook altijd verkouden. Daarnaast was een heel zuinig leven met de focus op alles sparen wat ik maar kon, mijn leidraad geworden… Passie, betaalde immers mijn rekeningen niet. Pensioen opbouw was 0. Vrijheid was 0. Het is nog steeds keihard werken 7 dagen in de week, 16 uur per dag.

Ik wilde een verandering, dus begon ik in mijn 5e jaar als ZZP-er verwoed te zoeken naar een alternatief voor in ieder geval mijn zuurverdiende spaargeld, immers de economie was slecht en de bankrente kelderde. Ik vond eerder al een leuk investeringsproject, maar hierin stond mijn geld vast. Voor het spreiden van mijn risico’s zocht ik een tweede oplossing, maar vond jarenlang niets wat mij aansprak. Toen kwam Beyuna op mijn pad. Het was het juiste moment in mijn leven. Ik was hier klaar voor. Altijd alert naar nieuwe kansen kwam ik een Facebook foto van een ex-Salsera tegen. Zij ging zaken doen op…. Curaçao. Hoe gaaf, dacht ik. Dat wil ik ook! Mijn nieuwsgierigheid naar wat ze daar ging doen, zorgde ervoor dat ik nadat zij terug was van haar handelsmissie, meteen bij het Beyuna Trainingcentre in Hoofddorp zat.

Nu 3 maanden later heb ik zero spijt van mijn investering, mijn input, tijd en energie in Beyuna. De producten geven mij een fantastisch resultaat. Ik krijg daarnaast volledig support van de besten op netwerkmarketinggebied en ik zie hoe snel ik mij ontwikkel op een volledig nieuw terrein. Dit voelt geweldig!

Mijn eerste doel is om zoveel mogelijk mensen in mijn omgeving enthousiast te maken om te investeren in hun eigen gezondheid en die van hun naasten. Gezond leven brengt happiness. Anderen helpen geeft je een enorme voldoening. Mijn tweede doel is om voor mezelf een totale financiële vrijheid te creëren zodat ik kan doen en laten wat ik wil, waar ik wil en wanneer ik wil. En als gevolg daarvan meer aan anderen geven omdat ik het dan kan. Over 5 jaar wil ik binnen Beyuna mijn eigen organisatie opgezet hebben met 5-10 betrokken businesspartners, die elk zelfstandig hun business succesvol draaien.

Ik benut alle kansen die ik krijg om het over mijn business te hebben. Zodra iemand vraagt naar wat ik doe, brand ik los! Ik investeer in Beyuna trainingen en events, ik koop het een na het andere managementboek, volg cursussen marketing en ik zorg voor het nodige advertentiemateriaal… Kortom: ik studeer veel, werk nog steeds hard en ik word nu al beter gecompenseerd door Beyuna terwijl ik nog niet eens fulltime aan mijn bedrijf bouw.

Yesss!! Ik mag met trots zeggen dat ik in mijn eerste drie maanden samenwerken met Beyuna, de hoogste zakelijke positie heb behaald. Weliswaar met vallen en opstaan, leren, incasseren en veel geduld heb ik een super resultaat behaald wat ik eerlijk gezegd nog niet had verwacht. En nu? …. Op naar het volgende succes!