Distributeur Testimonials

Nikkie | 34 jaar

Als klein meisje droomde ik altijd van een eigen winkel, de grote risico's en het vast zitten tussen 4 muren gevoel hebben me altijd weerhouden om deze droom te verwezenlijken. Het business model van Beyuna biedt mij de mogelijkheid om die droom alsnog te verwezenlijken zonder de traditionele kopzorgen en ideaal te combineren met ons gezin van drie jonge kinderen en onze overige werkzaamheden.

Jeff | 62 jaar

Ik ben opgegroeid in een tijd van vastigheid en zekerheid met duidelijke structuren. 40 jaar in loondienst, vanaf 65 jaar pensioen! Na de zoveelste reorganisatie werd de sfeer op mijn werk steeds slechter. Ik ben er zelf uitgestapt, omdat ik niet op zo’n manier wilde werken. Gelukkig kwam Beyuna op mijn pad. Ik moest wel even aan het idee wennen om als zelfstandige te werken, maar nu zou ik niet anders meer willen! Ik heb weer plezier in werken en heb fijne mensen om me heen. En ik kan me helemaal in de ambitie van Beyuna vinden!

Ingrid | 45 jaar

Na 24 jaar onderwijs ben ik voor mezelf begonnen omdat ik toe was aan meer vrijheid en zelf wil bepalen met wie ik samenwerk. Beyuna biedt mij kansen en ik heb inmiddels ontdekt dat netwerkmarketing op mijn lijf geschreven is. Leuke dingen doen en met mensen praten is nu mijn werk!

Michael | 29 jaar Beyuna is business and fun. Online ondernemen met leuke mensen, samenwerken en netwerken. (affiliate marketing). Makkelijk te combineren naast mijn horeca baan.

Ellen | 48 jaar De business is heel simpel, door Beyuna durf ik weer te dromen. Voor we met Beyuna in aanraking kwam, durfde we niet meer te dromen. We hadden ooit wel dromen voor de crisis maar die zouden nooit werkelijkheid worden. We voeden onze kinderen nu op met de boodschap dat alles wat je wil bereiken in het leven mogelijk is!