Toegankelijkheid livestreams

Sinds half maart zijn we volop aan het streamen zodat jij geen presentatie, meeting of evenementen hoeft te missen. Onze livestreams waren, behalve de bedrijfstraining op maandagochtend, vier maanden lang openbaar en voor iedereen beschikbaar. Onlangs hebben we de eerste stappen genomen naar het oude normaal. Lees hieronder wat er is veranderd.

Vanaf maandag 20 juli:

Beyuna Academyleden

Als lid van de Beyuna Academy heb je toegang tot alle livestreams, inclusief de Paul Gebbink dag en International Business Day. Deze kun je bekijken via de Cloud Office en de Beyuna app.

Tevens is er de mogelijkheid om naar de Beyuna Academy te komen en eventueel een gast uit te nodigen. Hiervoor kun je je aanmelden bij els@beyuna.com. Met de coronaregels in acht nemend is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Distributeurs (niet-Beyuna Academyleden)

Als distributeur heb je toegang tot de bedrijfspresentatie livestream op dinsdagavond en om de week op zaterdagochtend. Deze kun je bekijken via de Cloud Office en de Beyuna app.

Nieuwe distributeurs zijn welkom om het Beyuna hoofdkantoor te bezoeken en een livestream bij te wonen in de Beyuna Academy. Hiervoor kun je je aanmelden bij els@beyuna.com.

Paul Gebbink dag & International Business Day

De Paul Gebbink dag en International Business Day zijn betaalde streams, dus hier kun je als distributeur een ticket voor kopen. De livestream wordt dan beschikbaar in Cloud Office of in de app.

Ook kan er voor gasten een ticket gekocht worden, zij ontvangen een unieke link waarmee zij de stream kunnen bekijken. Zodra ze op de link geklikt hebben, wordt de link gekoppeld aan een IP adres. De link is dan alleen geldig op dat IP adres en kan niet worden gedeeld.

Engelstalige bedrijfspresentatie

Twee keer per maand is er een Engelstalige bedrijfspresentatie livestream. Deze blijft openbaar voor distributeurs en gasten.