Beyuna Forecast module

De Beyuna forecast module geeft iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met het krachtige Beyuna verdienmodel.

Het model is gebaseerd op het principe consumenten aan elkaar te verbinden door het afnemen van producten en diensten te stroomlijnen. Hierbij maken we gebruik van de modernste internet technologieën. Door deze korte lijnen kan de traditionele geldstroom op een moderne wijze worden verdeeld onder de Beyuna consumenten door middel van kortingen en het uitbetalen van royalties.

Inderdaad dit leest u goed. Naast dat u consument bent wordt u in de gelegenheid gesteld om hier ook aan te verdienen door zogenaamd op de stoel van de winkelier of de groothandelaar te gaan zitten zonder dat u een fysieke voorraad en andere infrastructuren nodig heeft. De Beyuna forecast module geeft u alle financiële inzichten die nodig zijn om een onderbouwd besluit te nemen om deel te nemen aan de Beyuna consumenten beweging.

De Beyuna forecast module is een 100% replica van het operationele Beyuna Compensatieplan welke maandelijks de kortingen en royalties berekent en automatisch elke 25ste van de opvolgende maand de betalingen doet aan haar consumenten.

Beyuna Compensatieplan

Voordat u met de forecast module aan de slag gaat is het raadzaam om het Beyuna Compensatieplan te lezen. Hierin is vastgelegd hoe kortingen en royalties worden berekend en wanneer deze worden toegekend.

Natuurlijk geeft Beyuna graag uitleg over hoe ons compensatieplan werkt. Daarom nodigen wij u graag uit op een van onze bedrijfspresentaties die gehouden worden op verschillende locaties in het land. Voor de agenda en de tijdstippen verwijzen wij u naar de homepage Events Kalender.

Uiteraard kunt u bij vragen het contactformulier invullen.

Klik hier om naar het forecast model te gaan en uit te rekenen hoeveel u kunt verdienen!